27 Apr 2012

Friendship NEVER End

Assalammualaikum! hai korang , dah lama tak update blog ni , actually memang tak pernah pun update :D hari ni jadi rajin tiba-2 . haha. Hmm , aku rindu sangat kat member lama aku soleh , jieha , ria , alys , masz , syaza and yang lain-2. Aku memang sangat terasa kehilangan korang :'( Dulu aku tak suka budak baru (huhu) tapi sekarang nah amik kau jadi budak baru haa acano rasanya? haha. Semua hilang kott. Dulu ada jieha,soleh time kawat , kat sini? takdee :( Dulu ada geng nak gossip , tapi sekarang? takdee :( Dulu ada membe nak hang out, tapi sekarang? takdee :( miss gila doh! Dah 4 bulan aku kat sekolah baru ni. Okay aku dapat lah sesuaikan diri walaupun aku ada kejutan sikit sebab sekolah dah tak semua perempuan lagii . Korang kat sana ingat aku lagi takk? aku taktaulah korang macam mana tapi aku rinduuu korang :') kat sini aku dapat kawan baru and tengah kenal hati budi lagi . Nanti kalau aku lebih rajin lagi aku kenalkan kawan baru aku kay :D Kat sini aku jadi budak pandai wehh , haha first time aku ulangkaji malam-2 time nak exam haritu , dulu aku last minute baru lahh nak tengok buku , tak dapat tengok buku, muka buku pun jadii lahhh :) haha . Aku ambil kelas art walaupun aku berpotensi untuk ambil kelas account tapi aku lebih suka art :D (aku dah mula merepek) apa pun kawan , nanti cuti panjang aku nak meet korang kay? Kalau boleh lagi, aku akan bawa kawan aku kat sini sekali :) Insyaallah. Aku tak lupa time lawak dalam kelas dulu dengan jieha , walaupun selalu salah faham tapi bestfriend kan? time kelas Pn.Poespita yang punya menggelabah aku kena marah sebab tak focus, Last-2 kau pun sebenarnya dah sampai Italy! haha . Soleh pulak aku tak lupa time dalam bas uncle kau main nyanyi je lagu cina tu dengan semangat, habis satu bas pandang kau! haha . Alys and Ria tak lupaa jugak time selalu sama-2 , korang selalu buat aku gelak, tapi kalau serious, memang takutt aku nak tegur . haha .Masz pulak memang kalau jumpa kau mesti ada gossip punyakan. haha. Aku miss korang!!! maafkan aku kay kalau ada buat salah dengan korang :( kadang-2 aku pun tak sedar kalau aku terlanjur kata ke apa . Maafkan aku kay. Korang bestfriend aku forever. Thanks sebab selama ni layan karenah aku , tolong aku , and paling penting kawan dengan aku. Aku taktau nak cakap apa, tapi aku memang nak cakap benda ni je, aku rindu korang sangat-2:')