What they says

adik aien saysツ

kakak saya sorang yang rajin dan pemalas. Dia ni jenis orang yang muka sombong tapi cepat mesra , kalau dia marah semua orang takut sbb dia tegas gilerr, kadang-ii kuat makan , hehuhaa :D Selalu dia yang bagi pendapat kalau saya nak beli baju . Kdg2 dia ni kelakar ar jugak. Jarang nampak dia baca buku :p Dia selalu nyanyi and dengar lagu . Suka tidur lambat , kalau saya bosan tengah malam melepak je lah dengan dia -,- saya sayang kakak saya <3 hahaha

soleha saysツ

Anys seorang yang pendiam,pemalu! tapi kalau dengan orang yang dia rapat kau macam orang gilerr :) aku suka kau gelak hihihi <3 <3 kadang-ii aku menyampah dengan kau.hehehe. sorry syg sbb apa aku menyampah sebab kau kalau takde mood kau pandang slek kat aku. huhh :( #merajuk. Haha. Sengal lah aku. Aku sayang kau lah gedik! Sayang sangat-ii. ILOVEYOUSOMUCH <3 <3 ! And kau kat sekolah baru kau kena belajar betul-ii tau . Jangan noty sudah ye sayang :) Kat sekolah baru nanti kau jaga diri. Aku sedih bila kau pindah . Hurm :( takpe nnti kita jumpa kay. Jangan lupa aku ye sayang

Jieha saysツ

Kenal dengan dia sejak sekolah rendah lagi tapi time sekolah rendah tak rapat pun sejak form 1 sampai form 3 satu kelas dengan dia . baru lah kiteorang rapat gila time form 3 . Memang ramai yang cakap aku dengan dia kembar lahkan . haha . Memang time form3 even satu kelas dengan zaty and elah , aku jarang tegur diorang . memang time tu berkepit dengan anis je lah kan and rapat dengan ria and alys je . hahaha . Now anis dah tak kat klang . dia kat bangi . Jauhnyaaaaa T-T kalau tak dulu duduk sebelah dia comferm nyanyi dengan dia . tak pun dia je yang dengar aku nyanyi . haihhh -_- Rinduuu nya . kalau tak dulu semua cerita kat kau . Lepak dengan kau . keluar dengan kau . Rindu rindu rindu ! Even kita pernah ada salah paham kita still berbaik balik kan . Btw , nak mintak maaf kat kau sebab aku ada marah kau time kat klang hari tu . then aku bla macam tu je . Sorry anis . :'( Tapi memang kite berbaik balik kan ? haha . then , time kau nak pindah bangi , aku tak join pun kau hang , tak jumpa kau pun . Aku harap lepas nie kita jumpa keyh ;D Btw , anis nie suara nye slow gila . rasa nak suruh dia jerit je . tu pun still tak kuat lagi . haha . tapi tak tahu lah sekarang kan . haha . Dia nie baik orangnya . lawaaa much ! Yang penting dulu time kau kene soal dengan pn poespita ,kau mintak jawapan dari aku . aku diam je . padahal aku pun blur .. fikiran melayang tempat lain . hahaha XD I miss you so much and Iloveyou anis ! :D

eykin saysツ

Dia comel , dia baik , kau pandai ek eleh kombang, friendly, tak sombong sangat , intelligent ececeh, haha. Kalau marah perhh smart giler, tak pukul orang, sound orang je, first day aku jumpa kau, I know how crazy you are and still choose to be seen with you in public, wish you luck. Anis tak boleh pindah, aku tak bagi  nanti takleh jumpa anis :’( first day aku jumpa perhh agak kerek la jugak macam Jieha :p then dah lama-ii you are like my nanny really friendly like my nenek  you fight , I fight , you hurt I think I hurt too, you cry I ntah lah cry kot, you jump a bridge I get a paddle bed bukan bedboat and save your retated butttt hahahaha.. I love crazy people like Anis. She’s cute, hot, pretty ohh man she’s mine not yours. Sing me a song , cry me no tears, remember me kindly love you Anis, don’t forget me. Good luck for SPM .

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan comment kat sini kay